BrandSurface ®

Emballagedesign Anthon Berg marcipanbrød packshot

Emballagedesign  |  Design  | Packshot

Artwork  

Anthon Berg

|| Redesign af marcipanbrød

Anthon Berg er et hæderkronet mærke, der er kendt for at producere højkvalitets-chokolade og marcipan-produkter. Virksomhedens visuelle identitet, inklusive deres logo, emballage og den overordnede brand-æstetik er med til at kommunikere budskabet og værdierne af brandet til forbrugerne. 

Emballagedesignet på Anthon Bergs marcipanbrød spiller en vigtig rolle, i at kommunikere den premium kvalitet og elegance brandet forsøger at formidle til forbrugeren. Så dette skal vi som grafisk design bureau, selvfølgelig tage højde for når vi redesigner et allerede eksisterende produkt.

Anthon Berg har en klassisk og elegant visuel identitet. Farvepaletten er overvejende lyserød, guld, lilla og sort. Denne farvekombination giver en luksuriøs fornemmelse for brandet og forbrugeren forbinder det med kvalitet.

Emballagedesign Anthon berg marcipanbrød artwork

Marcipanbrødets emballage har et minimalistisk design, med rene linjer og en simpelt layout. Emballagedesignet er konsistent over alle produkter, hvilket gør det nemt for kunderne at genkende brandet og dets produkter.

Emballagedesign Anthon Berg marcipanbrød packshot
Emballagedesign Anthon Berg marcipanbrød Nougat packshot

Endeligt design

Som grafisk bureau skulle vi have emballagedesignet til at stemme overens med resten af deres visuelle branding. Nemlig det de prøver at formidle til kunden, som er premium, kvalitet, elegance og luksus. Det hjælper med at tiltrække kunder der leder efter et højkvalitets lækkert produkt. Det håber vi som grafisk design bureau, at vi også kan hjælpe andre med!

Emballagedesign Anthon Berg marcipanbrød Mocca packshot
Emballagedesign Anthon Berg marcipanbrød Whiskey packshot
Emballagedesign Anthon Berg marcipanbrød Cognac packshot