Emballagedesign

Emballage­design

Emballagedesign, der
skiller sig ud fra mængden

3 sekunder. Det er den tid, du i gennemsnit har kundens fulde opmærksomhed. I hvert fald, når de står foran hylden i supermarkedet. Og selvom dit produkt kan være nok så godt, så kan et uinteressant emballagedesign nemt betyde, at det ikke bliver dit produkt, der ender i indkøbskurven.

Undersøgelser viser til og med, at helt op til 75% af forbrugerne først tager den endelige beslutning om valg af produkt, når de står med emballagen i hånden. Hvordan dit produkt ser ud og føles, er altså din sidste mulighed for at påvirke forbrugeren. Og konkurrencen er hård, så den skal sidde lige i skabet. Et godt emballagedesign skal med andre ord vise dit produkts egenskaber og præsentere det på bedst mulig vis.

Lad os tage dig i hånden og få din emballage i hus

At udvikle en god emballage kræver stor indsigt, markedskendskab og erfaring – samt et dybdegående kendskab til tryk- og produktionsteknik. Det kan derfor være en rigtig god ide at få professionel hjælp til at udvikle et godt emballagedesign til dit produkt.

Hos Brand Surface kan vi hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden. Vi har +10 års erfaring indenfor området og ved, hvordan emballagedesign virker, hvad der er muligt, og hvordan vi imødekommer alle krav fra produktionen. For mange af vores kunder er vi med hele vejen – lige fra konceptudvikling, grafisk udvikling, tilpasning af stanseforme, færdiggørelse af trykfiler samt overlevering til og briefing af producenten. Hvor stor del af processen, I ønsker hjælp til, er helt op til jer – vi kan både hjælpe med at skabe nyt eller optimere et eksisterende design.

Alt dette kan blive overført til et packshot /produktbillede, så din virksomhed kan bruge det til e-handel, pos-materiale eller reklamekampagner

Nedenfor kan du se eksempler på nogle af de emballager, som vi har skabt for vores kunder.

Emballage­design til start-ups og iværksætter

Emballagedesign, der skiller sig ud fra konkurrenterne

Små virksomheders emballager er lige så vigtige som store virksomheders. Brand Surface som grafisk design bureau tilbyder alle små virksomheder en hjælpende hånd. Vi kan sikre, at du får langt mere for pengene, en “bare” det at designe emballagerne for dig. 

Undersøgelser viser til og med, at helt op til 75% af forbrugerne først tager den endelige beslutning om valg af produkt, når de står med emballagen i hånden. Hvordan dit produkt ser ud og føles, er altså din sidste mulighed for at påvirke forbrugeren. Og konkurrencen er hård, så den skal sidde lige i skabet. Et godt emballagedesign skal med andre ord vise dit produkts egenskaber og præsentere dit brands visuelle identitet på bedst mulig vis. Dette sikrer du dig med Brand Surface som grafisk design bureau.

Lyder det interessant?

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Læs mere om vores andre kompetencer

Packshot / produktbilleder