BrandSurface ®

Animation

Animation

Sæt liv til dit design

Oplever du også, at det bliver sværere at fange og fastholde din målgruppes opmærksomhed på annoncer, sociale medier, hjemmeside m.m.? Animation er en fantastisk måde at formidle indhold og kan gøre en stor forskel, når det handler om at skille sig ud fra mængden. 

Med animationsfilm kan du sætte liv til dine budskaber, produkter, visuelle identitet eller illustrationer og servere det hele på indbydende og interessant måde. Du kan gøre kompliceret og kedeligt stof til noget simpelt og sjovt. På under et minut kan du nemt formidle et budskab, som måske ville have krævet en lang, forklarende tekst, som de færreste ville have kæmpet sig igennem. Det er med andre ord en kommunikationsform, som kan fortælle meget på ufattelig kort tid. Derudover har animationsvideoer også den fordel, at de ’performer’ bedre på sociale medier og hos søgemaskiner end almindelig tekst og billeder. 

Har du en animationsvideo på din hjemmeside er sandsynligheden for at fastholde brugerne større, og det tolker Google som om, at hjemmesiden indeholder mere kvalitetsindhold – ergo det betyder en bedre placering på Google.

Animation i din markedsføring

Animationer kan laves på mange måder. Det kan bestå af statiske billeder, infografik, tegnefilm, guidende videoer og kan bruges på mange forskellige platforme. 

Som grafisk design bureau er vi vant til at arbejde med animationsfilm på forskellige niveauer og til diverse platforme. Hvad enten du på forhånd har en skarp story line i ærmet eller søger hjælp og inspiration til, hvordan du kan gøre brug af animation i din markedsføring, så står vi klar til at hjælpe dig.

Animationsfilm

Logo animation

Explainer videoer

Se et eksempel på nogle af de animationer, som vi har skabt for vores kunder

Lyder det interessant?

Kontakt os for at høre, hvordan vi som grafisk design bureau kan hjælpe dig og din virksomhed.

Læs mere om vores andre kompetencer

Visuel Identitet